Bij Place to Bun staat het welzijn van het konijn op de eerste plaats.
Ik vind het een prioriteit dat de stress van het konijn zo laag mogelijk wordt gehouden en dus het tempo van het konijn wordt gevolgd.
Een trimbehandeling duurt daarmee zolang het konijn het aankan. 
Indien ik merk dat de stress te hoog wordt, maar de trimbehandeling nog niet is afgerond, dan stoppen we de behandeling en zetten we deze verder op een ander moment. Als je voor een tweede keer moet terugkomen, wordt deze trimbehandeling niet in rekening gebracht. Je betaalt de prijs voor de behandeling de eerste keer dat je komt.

Als je meerdere konijnen hebt die getrimd mogen, mag je ze tegelijk brengen. Ook een partner die geen trimbehandeling nodig heeft, mag meekomen. Dit vermindert de stress omdat de konijnen steun zoeken in elkaars gezelschap.

Ik trim voorlopig enkel in het trimsalon bij mijn thuis. Dit zonder de eigenaar erbij, zodat ik mijn volle aandacht kan besteden aan het goed afronden van de behandeling.*
Je brengt je konijn naar het salon en je mag hem/haar komen halen op een afgesproken tijdstip.
Indien je niet meteen kan komen, is dat geen probleem. In het salon krijgt jouw konijn een plaats waar hij/zij rustig kan vertoeven in afwachting tot je hem/haar komt halen.

Betalen kan met cash, via overschrijving of via bancontact-app.

*Uitzonderingen kunnen zeker. Haal het gerust aan zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.